• Kysyttävää? Ota yhteyttä yhteystiedot-sivulla
  • Toimitus 7,90€, toimitus 2-4 päivää SmartPostilla
  • Kysyttävää? Ota yhteyttä yhteystiedot-sivulla
  • Toimitus 7,90€, toimitus 2-4 päivää SmartPostilla

Tietoja meistä

Olemme yhdeksän ammattivalokuvaajan kollektiivi. Haluamme tarjota vaihtoehdon massatuotannolle tuomalla myyntiin uniikkeja valokuvajulisteita, jotka ovat rakkaudella toteutettu ja valittu. Intohimomme valokuvaukseen ajaa meitä eteenpäin luomaan uutta joka päivä.

Arvostamme kotimaista laatutyötä, tästä syystä jokainen juliste valmistetaan itse käsityönä. Kaikki kuvamme ovat ajattomia ja tyyliltään moneen kotiin sopivia.

Valitsemalla meidän verkkokauppamme julisteita tuet suomalaisia pienyrittäjiä.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi sivustollemme!

Eeva Meusel & Pauliina Puputti - MEposter -perustajat

Elli Halonen, Maarit Laakkonen, Nikki Veganik, Pia Taimi, Sanna Salo, Sari Tsokkinen ja Taina Renkola

Tarinamme

Idea verkkokaupasta on muhinut mielessämme vuosia. Korona-kevät 2020 yhdisti meidän halumme tehdä jotakin enemmän, jotakin omaa ja ainutlaatuista. Olemme kaikki pitkän linjan valokuvausalan ammattilaisia. Jokaisella on oma tyylinsä tehdä kuvia ja nähdä maailmaa linssin läpi.

Rakastamme luontoa ja sen kauneutta. Varhaisten aamujen usva, auringon säteiden leikki puiden oksistossa, laineiden liplatus rantakivillä ja pilvien liike taivaalla - suomalaista mielenmaisemaa. Haluamme tuoda nämä tunteet myös osaksi kodin sisustusta.

Verkkokauppamme kuvat on kuvattu pääosin Suomessa mutta joukosta löytyy myös ulkomaiden tuulahduksia. Kuviamme ette löydä muista julisteverkkokaupoista. Meiltä et myöskään löydä muiden verkkokauppojen kuvia.

Olemme sitä mitä haluamme tarjota - oman kädenjäljen omaavia ainutlaatuisia valokuvaajia.